EEN UNIEKE KEUKEN, DESIGNED BY KLETZ

Op zoek naar een bijzondere keuken? Kwalitatief, functioneel, strak en tijdloos maar met een creatief kantje? Iets unieks? Kom dan zeker eens praten!

KLETZ geeft uw keukendromen niet alleen vorm, KLETZ realiseert ze. Verbazingwekkende creatieve ontwerpen, uitgevoerd met meesterlijke vakkennis en vooral voor de volle honderd procent op maat van uw wensen en behoeften. Ons team van enthousiaste vakmensen neemt volop de tijd om u te leren kennen en met u mee te denken om uw hoogsteigen stijl te vertalen in een uniek project. Dit perfect binnen uw budget en van onberispelijke kwaliteit.

Met KLETZ bent u zeker van een ervaren team keukenbouwers gesteund door onze interieurarchitecten. Wij vervaardigen en installeren al 20 jaar unieke keukens. Keukenkunst helemaal op uw maat geproduceerd in ons eigen innovatief atelier en tot in het kleinste detail afgewerkt!

Benieuwd wat KLETZ voor u kan doen?
Spring gerust eens binnen in onze showroom voor inspiratie.

Wil u graag onze ontwerpers spreken, maak dan eerst een afspraak.
Zo kunnen we uitgebreid de tijd nemen om samen met u op zoek te gaan naar een oplossing op maat van uw wensen. Het gaat tenslotte over een ruimte waar u nog vele jaren van zal genieten.

KLETZ

Lokerenbaan 112, 9240 Zele

ma - vrij: 9u00-12u00 en 13u30-21u30
(na 18u enkel op afspraak)

zat: Enkel op afspraak

zon: Gesloten

Tel: 052 44 61 60
E-mail: info@kletz.be

Intake gesprek enkel op afspraak.

KLETZ is een merknaam van Gimico bvba - Lokerenbaan 112 - 9240 Zele - BE0442831031