Van droomidee tot wonderkamer in 12 weken, Kletz koppelt creativiteit aan efficiëntie.

Ruimtelijk ontwerp

Wij co-creëren jouw interieur in de virtuele wereld met jouw wensen en verwachtingen als gids. Heden en toekomst worden met elkaar verbonden. Het resultaat is een ruimtelijke schets op ware grootte, de basis voor interieurvormgeving. De ruimtelijke invulling is er.

Ruimtelijk ontwerp

Stijlbepaling

Schetslijnen worden aangevuld met stijlen, texturen, vormgeving en materialen. Onze interieurarchitecten ondersteunen en bewaken het einddoel, de gekozen designtaal krijgt vorm. Het moodboard is nu bepaald, het ontwerpproces kan starten.

Stijlbepaling

Interieur ontwerp

Onze designers gaan aan de slag binnen de ruimtelijke invulling en configureren het interieur op basis van de stijl en het overeengekomen budget. Vormgeving en praktische werking liggen nu vast. Creativiteit, budget en magisch realisme vinden elkaar.

Interieur ontwerp

Visualiseren

De klant krijgt ruimtelijk toegang tot zijn droominterieur, schaal één-op-één inclusief zonnecyclus. Bovendien is er de mogelijkheid om het ruimtelijk ontwerp in real-time te wijzigen en te verfijnen. De klant heeft nu de bevestiging dat het ontwerp ook echt geproduceerd kan worden.

Visualiseren

Productie

Modulaire geautomatiseerde productie van het meubilair wordt samen ingezet met avant-garde digitale productiemethodes. De materiële vormgeving, door én met mensen van hier, de handen boetseren dat wat later geplaatst zal worden. Jouw thuis verwelkomt zijn nieuwe materiële bewoners.

Productie

Plaatsing

Diezelfde mensen bouwen nu het project ter plaatse op. Zij worden daarbij gesteund door de interne projectteams en het digital-twin model. Digitaal werk en verfijnde ambacht vinden elkaar. Zonder tussenkomst van externe partijen werken zij af binnen afgesproken budget en timing.

Plaatsing

Interieur afwerking

Nu maken we van een project een thuis. Vloeren, schilderen, wandbekleding, verlichting, domotica,...

Ze voegen warmte en emotie toe en transformeren het geheel in een droomkamer. Daar waar anderen stoppen, start Kletz, als je ons toestaat.

Interieur afwerking

Dienst-na-verkoop

Slimme doordachte keuzes dragen bij tot lage totale gebruikskosten. Daarom waagt Kletz zich aan een A tot Z-service, een technisch probleem is een uitnodiging om te verbeteren. De klant wordt daarbij ontzorgd. Wij blijven aan de zijde van de klant tot we opnieuw starten bij A; de cirkel is rond.

Dienst-na-verkoop