Demodagen – 4 februari ‘24

Indrukwekkende rondleidingen, een enthousiaste sfeer, aangename gesprekken, frisse drankjes en lekkere versnaperingen, onze demodagen op 17 september en 8 oktober waren een groot succes! Op grote vraag zullen er extra demodagen georganiseerd worden. Dit als eerste op zondag 4 februari.  


Samen verbeelden, verbeelding omzetten in een ruimtelijk ontwerp, het ontwerp zien evolueren tot een knap interieur? De werkelijkheid beleven in een virtuele omgeving, een bezoekje brengen aan een échte oneindige virtuele toonzaal, het NOIND universum leren kennen? Materialen ontdekken, texturen voelen, echte mensen van vlees en bloed ontmoeten? 

Het kan allemaal! Vandaag is Kletz de eerste onderneming ter wereld die jou als klant de regie geeft als volwaardige co-creant in het ontwerptraject en je onderdompelt in een virtuele wereld, het Kletz’ virtual private metaverse! Een absolute wereldprimeur. Benieuwd!? 

Ontdek het op 4 februari op onze locatie Lokerenbaan 112 te Zele tussen 10u en 17u. 

Wil jij zeker genieten van voldoende tijd in onze virtuele showroom en private metaverse? 

Geef een datum en tijdslot door via het formulier wanneer jij je bezoek inplant, dan zorgen wij dat je plaats verzekerd wordt. Je ontvangt ook een leuke attentie! Creatieve groeten en tot dan,


Katie, Sammy, Nele, Noor, Jelle, Guy, Sam, Maud, Filip, Brecht, Roel, Dimitri en Mario

KLETZ